More Website Templates @ TemplateMonster.com. Zerotheme.com!

Enkele voorbeelden van ons werk

Animatiefilmpje voor Euz Consultancy - Euzscan
Deze animatiefilmpje voor Euzscan laat het hele proces van online boekhouden eenvoudig en duidelijk zien, precies zoals Euzscan het boekhouden voor zijn klanten wil hebben.

Bekijk video

Reportage voor ondernemersvereniging AGIAD
Videoreportage voor de ondernemersvereniging AGIAD met 5 ondernemers uit verschillende branches die hun eigen verhaal vertellen en wat AGIAD voor hen heeft betekend.

Bekijk video

Sensa Zorg Geanimeerde Promotiefilm
Geanimeerde promotiefilm voor zorg-instelling "Sensa Zorg" waarin de diensten naar voren komen. Pakkende foto's die bewegen met het logo vlindertje die door alle beelden heen vliegt.

Bekijk video

Promotiefilm Basisschool An Nasr (Alkmaar)
Een videoreportage voor de Islamitische basisschool in Alkmaar. Het doel van de film was om de school te promoten in Alkmaar e.o. om meer leerlingen te werven

Bekijk video

Reportage Platform 400 jr. Regio Noord-Brabant
Een videoreportage met verschillende mensen over hun beleving met de activiteiten die zijn georganiseerd in het kader van 400 jaar betrekkingen tussen Turkije en Nederland.

Bekijk video

Commercial voor de soap West Side op AT5
Een commerciel voor de real-life soap "West Side" wat te zien was op de Amsterdamse regionale zender AT5. Deze mocht niet langer zijn dan 15 sec. maar de boodschap zit er goed in verwerkt.

Bekijk video